BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
hey guys , ily sini !^^ kalaw tak suke boleh tekan x dekad atas tu noh . kalaw suke sila follow sambil senyum dan buad 'peace' . n jangan lupe visit lagi ,have a nice day oukey !

ilove today .

harinie g jj smbut bufday . , whoaaaa sumpahhh beshh gilaaa lahhh . . kitorng bowling , g cc , jalan2 , tngkap gambaa n the best thing was tengok muvee ! khurafat . best ler juge . . kitorng(aku , mym n nureen) time tu dh takot dah , sebab tade bimbingan orang dewase . . kitorng redahh je lahh . . kitorng dok tengah , tapi barisan depan2 tuu tade org  , baris kitorng punn tade org . .
scary kot . nureen dh terjerit2 ble hantuu muchol . huhh . .thenn kitorng g cc , n bolink . . time tenga jalan naa g bolink , ade sorng mamat ckp kt aku " chntek kain akakk  . " padahal aku rase dy besarr dri aku kot . . haha . then . , kitorng g tempat bebudak pnye mainan   . . bru aku thu best kot kt ctuu , menan dy . . haha . kitorng punn tenga bosan , soobuad jelahh pape . haha . then kitorng g padini , giodano n bnyak lagi lah pnye fitting room .
kitorng berpozing ler dlm uwhh . hahah . . bestt gilakk . lepak2 jupp . time naa blik tuhh . . ade sorng mamat , aku taa nmpak dy , sbb dy tinggi n aku pndang depan jer . aku rse dy tuu bukan lahh bebudak remaje lagi , but mseh mude lgi . . dy petik jari depan aku , aku terkejot gilaaa . then aku elak lah . aku taa sempat tngok mkaa dy . HAHHA . btw aku rse niyy smbutan bufdayy aku pling beshh larh . sbb nan kengkawn kan . so ade laa beberape pict time kitorng kt sne . :)



syamim pilihh ler kasott !



niyy kat vinnci .. dye org naa tngok kasot sngat . haha .


haha kitorng happy !




haihh syamim cm bebudakk ler naa thomas n friends lak . ! wakakakka .



haha asyek gmba dy ajeer .




hahha babybaby , chome kann ?


<3 <3 <3


<3 <3


kt baby room . haha .








we're the gang ! hahah ! rawrrr !



chomel kann ? HAHHA .


ERMMM syamim sentiase comell !



:DDD



haha soryy gmba terbalek ! :P .
dalam fitting room , . :P

inii syamim n nureen yg alwayss chomel n chun jer . . :DD



owner : :PP

ituu sjee dri sy . ini je yg termampuu . .
hahah happy bufdayy to me ! :D . bubyeee :

by nodame cantabile
<3 syamim n nureen . . .


thanks for reading . ilove u damn stalkers ! !

COPYRIGHT 2010-2012 . BY SALLEHAHRIZAR